Trelleborgs Allehanda

I måndags blev jag intervjuad och fotograferad i pensionatet av Trelleborgs Allehanda. Dock var inte artikeln med varken igår eller idag. Konstigt. Kanske inte blev bra eller något?

I alla fall har det varit en rolig vecka på pensionatet. Mysiga gäster, bland annat min gammelfarmors granne som kom ner till skåne!

Idag har sommarvärmen varit här och hälsat på, och verkar som det blir bra väder imorgon med. Fast då ska dagen ägnas åt städning hos Acke och en tur till stan. Vi ska på tjusigt bröllop på lördag och då behöver Rickard något fint att ha på sig.
Själv vet jag inte vilken av mina typ 50 klänningar jag ska välja. Tror det blir en rosa volangklänning eller en blommig. Och SKOR, ingen aning! Märkt att jag plötsligt inte har några fina sommarskor!


I Söndags fick jag inbrott i bilen. Var nere i Kämpinge för att plocka bärnsten. Jag som inte är uppväxt i skåne är ju totalt förälskad i de små oranga stenarna. I alla fall var jag dum nog och lämnade handväskan i bilen och fick rutan inslagen. Riktigt tråkigt.
Men rutan är bytad nu tack vare min vän Thomas som fixar allt till mig :), och bilen blev besiktigad idag och snart får jag min Opel. Thomas ska bara fixa lite saker på den först!


RSS 2.0